You are currently browsing the Δεξίωση Γάμου category
Displaying 1 - 3 of 3 entries.

θα έρθουν στη δεξίωση του γάμου;

  • Posted on April 2, 2009 at 12:15

…δεν θα έρθουν;
…κι αν έρθουν, πόσοι θα έρθουν τελικά;

Ένα επίσης σημαντικό ζήτημα, είναι και αυτό της έγκαιρης ενημέρωσης για την παρουσία στην δεξίωση.

Η τακτική που ακολουθούν τα περισσότερα ζευγάρια είναι να δίνουν μια καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία οι καλεσμένοι θα πρέπει να ενημερώσουν σε επιλεγμένα τηλέφωνα, αν θα παραστούν ή όχι στη δεξίωση.

Μια επιπλέον πληροφορία που θα σας φανεί χρήσιμη είναι σχετικά με τον αριθμό των ατόμων, από κάθε οικογένεια όπως επίσης και για το αν θα έρθουν στη δεξίωση και μικρά παιδιά

Προσκλητήριο για ΓάμοΗ κατάσταση αυτή είναι αρκετά περίπλοκη κυρίως γιατί πολλοί καλεσμένοι αμελούν να ειδοποιήσουν, τις περισσότερες φορές όχι από κακή πρόθεση αλλά γιατί η καθημερινότητα δεν τους επιτρέπει να οργανώσουν σωστά τις διάφορες υποχρεώσεις τους. Δεν είναι λίγες άλλωστε και οι φορές που μπορεί ακόμα και οι ίδιοι να μην γνωρίζουν αν θα μπορέσουν τελικά να παρευρεθούν παρ’ ότι θα το ήθελαν ακριβώς γιατί οι ρυθμοί τις σύγχρονης καθημερινότητας είναι τέτοιο που δεν αφήνουν περιθώρια για πολύ μακροχρόνιους προγραμματισμούς

Επειδή λοιπόν αυτό είναι μια πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, καλό θα ήταν να αναλάβετε μια πρωτοβουλία.
Καλέστε εσείς προσωπικά τους πολύ στενούς φίλους και ρωτήστε ευθέως τις πληροφορίες που θέλετε. Να είστε σίγουροι ότι ούτε θα παρεξηγηθούν αντίθετα τις περισσότερες φορές θα το εκτιμήσουν γιατί με αυτό τον τρόπο τους βοηθάτε να πάρουν μια απόφαση την οποία συνεχώς αναβάλουν, για τον ένα ή τον άλλο λόγο.

Αν υπάρχουν καλεσμένοι που δεν μπορείτε να καλέσετε εσείς απ’ ευθείας τότε ζητήστε από συγγενικά πρόσωπα (γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια) να μπουν στον κόπο και να κάνουν αυτοί τις ανάλογες ερωτήσεις στους καλεσμένους που συνδέονται με κάποιο τρόπο πιο πολύ ο καθένας.
θα μείνουν βέβαια στο τέλος και κάποιες περιπτώσεις καλεσμένων που δεν θα υπάρχει άμεση και στενή σχέση με εσάς ή με κάποιο από τα συγγενικά σας πρόσωπα.
Μη διστάσετε ούτε στιγμή. Αν έχετε τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους κάντε το αν και καλύτερα θα ήταν να το κάνει πάλι κάποιο συγγενικό πρόσωπο και όχι εσείς απ’ ευθείας.
Έχετε πολύ καλή δικαιολογία την οποία όλοι θα κατανοήσουν και να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να λύσετε έναν από τους μεγαλύτερους “γρίφους” του γάμου.

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες
για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

Μπομπονιέρες Γάμου Βάπτισης

  • Posted on February 22, 2009 at 10:15

Οι μπομπονιέρες αποτελούν ένα είδος δώρου που το ζευγάρι χαρίζει στους καλεσμένους που το τίμησαν με την παρουσία τους.

Καλό είναι το στυλ της μπομπονιέρας να ακολουθεί το ύφος και το χρώμα του προσκλητήρίου.

Ο αριθμός των κουφέτων πρέπει να είναι μονός, ενώ η γεύση τους ανάλογα με το τι επιθυμεί το ζευγάρι, μιας και πλέον υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών γεύσεων, χρωμάτων αλλά και σχημάτων.

ΠροσκλητήριαΙδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες όπου πρέπει να αποφεύγονται τα κουφέτα σοκολάτας κυρίως σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 25 βαθμούς κελσίου.

Η ποσότητα πρέπει να είναι ανάλογη του αριθμού των καλεσμένων και μερικές επιπλέον για τυχόν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν.

Η παραγγελία πρέπει να γίνεται τουλάχιστον ένα μήνα πριν από το γάμο.

Οι μπομπονιέρες δίνονται στην εκκλησία ή στολίζονται στη δεξίωση σε περίπτωση όπου όλοι είναι καλεσμένοι.

Στις βαφτίσεις, εάν δεν ακολουθεί δεξίωση, οι μπομπονιέρες συνοδεύονται και από ένα γλυκό.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής παιδικής μπομπονιέρας για όλους τους καλεσμένους, ή δύο διαφορετικών για τους μεγαλύτερους και τους μικρούς μας φίλους.

Τα κουφέτα πλέον μπορούν να αντικατασταθούν και με καραμέλες, ζαχαρωτά ή marsh mallows .

Αρθρο από την μαρίνα που έχει το blog prosklitiria.weebly.com

Προσκλητήρια Γάμου

  • Posted on January 16, 2009 at 19:18

Μόλις λάβουν γνώση το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων γάμου προσκλήσεις, μπορείτε να αποφασίσετε να πάτε με ένα παραδοσιακό ή σύγχρονο στυλ πρόσκλησης. Ψάξτε για τα σχέδια αξιοποίησης μοναδική χαρτιά μουαρέ, το ρύζι, υφαίνει, λινά καιπεργαμηνή, ή χαρτιά χειροποίητα με πέταλα λουλουδιών, λάμψητης κομφετί. Εάν εσείς και ο αρραβωνιαστικός σας είναιευαισθητοποιημένης περιβαλλοντικά, επιλέξτε μια πρόσκληση από ανακυκλωμένο χαρτί. Όποια και αν είναι η περίπτωση, να επιλέξουν μια πρόσκληση που αντανακλά καλύτερα τόσο σε εσάς όσο και τα οποία προορίζονται για προσωπικότητες σας.

Οικονομικά Προσκλητήρια Γάμου και ΒάπτισηςΑν πρόθεσή σας είναι να προσκαλέσει όλους τους καλεσμένουςτου γάμου τόσο για την γαμήλια τελετή και την υποδοχή και οι δύοκρατούνται στο ίδιο σημείο, είναι αποδεκτό να περιλαμβάνει τις πληροφορίες υποδοχή για την πρόσκληση τελετή. (Συνήθωςαναφέρεται ως ”Υποδοχή αμέσως μετά την τελετή”) Αν οι τοποι τελετής και της δεξίωσης είναι διαφορετικά, ή εάν οι κατάλογοι αποτελεσμάτων ποικίλλουν, θα πρέπει να περιλαμβάνει μια ξεχωριστή πρόσκληση υποδοχής με την πρόσκληση τελετής γάμου.