You are currently browsing the Προσκλητήρια category
Displaying 1 - 6 of 6 entries.

Συμβουλές και Ιδέες γαι την επιλογή Προσκλητηρίου Γάμου

  • Posted on June 2, 2009 at 18:57

Ας δούμε μαζί σε αυτό το άρθρο λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή, την παραγγελία και την αποστολή των προσκλητηρίων του γάμου

Επιλογή Προσκλητηρίου
Ένα βασικό χαρακτηριστικό των προσκλήσεων είναι ό τύπος του χαρτιού. Επίσης η υφή και βάρος αλλά και το χρώμα. Τέλος το μέγεθος και οι διακόσμηση.
Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά παίζουν ένα συγκεκριμένο ρόλο και έχουν σημασία. Είναι όμορφο να ταιριάζει το προσκλητήριο που θα επιλέξετε με το συνολικό ύφος και χαρακτήρα του γάμου σας, αλλά θα χρειαστεί λίγο προσοχή για να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην φτάσετε σε ακρότητες “φορτώνοντας” την πρόσκληση με παραπάνω στοιχεία από αυτά που είναι απαραίτητα.

Οι επιλογές χρωμάτων και αποχρώσεων είναι πολλές. Η συμβουλή μας είναι ένας συνδυασμός το πολύ μέχρι τριών συμπληρωματικών ή συγγενών μεταξύ τους αποχρώσεων. Επίσης ένα από τα χρώματα, το κυρίως χρώμα κατά προτίμηση, να είναι γήινο.
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο έντονο χρώμα σας συμβουλεύουμε αυτό να είναι μια πινελιά, κατά προτίμηση στο εξωτερικό μέρος της πρόσκλησης ή ακόμα καλύτερα στο φάκελο ή τη θήκη του προσκλητηρίου. Η γνώμη μας είναι οτι είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση έντονων χρωμάτων σαν φόντο για το κείμενο. Κάτι τέτοιο, καθώς και η επιλογή πολύχρωμου μοτίβου για φόντο, μπορεί να δυσκολέψουν τους καλεσμένους σας στην ανάγνωση του κειμένου, κάτι που τελικά είναι και ο βασικός ρόλος του προσκλητηρίου, να ενημερώσει δηλαδή του καλεσμένους για το πότε και που γίνεται το μυστήριο!

 

Προσκλητήριο Γάμου Πάπυρος

Προσκλητήριο Γάμου Πάπυρος

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες
για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

 

Πολλές είναι και οι επιλογές των χαρτιών και κάθε τύπος χαρτιού μπορεί να έχει παραλλαγές στην υφή και το βάρος. Απλά να γνωρίζεται ότι δεν είναι δυνατό όλοι οι τύποι χαρτιών να εκτυπωθούν όπως έχετε φανταστεί και η γνώμη ενός ειδικού σχετικά με τις εκτυπώσεις είναι απαραίτητη. Μερικές φορές αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τεχνικά απλά δεν μπορεί να γίνει και ένας ειδικός θα μας προτείνει λύσεις οι οποίες θα φτάσουν όσο γίνεται πιο κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα χαρτιά και τις ανάλογες τεχνικές εκτύπωσης.

Τέλος ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι το μέγεθος αλλά και το συνολικό βάρος. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν ο αριθμός των προσκλητηρίων που θέλετε να ταχυδρομήσετε είναι σχετικά μεγάλος. Πρέπει να προσέξετε για να μην φτάσετε να κοστίσει η αποστολή των προσκλητηρίων περισσότερο από την κατασκευή του!
Το θέμα του μεγέθους έχει επίσης σημασία και για άλλους λόγους. Ένα τεράστιο προσκλητήριο μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα σαν προσπάθεια φτηνού εντυπωσιασμού από τους καλεσμένους, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι σε τελική ανάλυση δεν έχει και καμία χρησιμότητα ένα προσκλητήριο σε υπερβολικά μεγάλο μέγεθος. Πολλές φορές τέλος πάνω στο κυρίως προσκλητήριο μπορεί να χρειαστεί να εκτυπωθούν πληροφορίες ή οδηγίες για το πως θα μπορέσει ο καλεσμένος να προσεγγίσει το σημείο που βρίσκεται ο ναός που θα γίνει το μυστήριο ή το χώρο που θα γίνει η δεξίωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις ελάτε στη θέση του καλεσμένου σας και φανταστείτε πόσο άβολο θα είναι γι’ αυτόν να κουβαλάει μαζί του ένα πολύ μεγάλο προσκλητήριο για να έχει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που περιέχει έτσι ώστε να φτάσει στην ώρα του στο ναό ή στο χώρο της δεξίωσης.

Ενός (κακού) προσκλητηρίου μύρια (ευτράπελα) έπονται…

  • Posted on May 24, 2009 at 22:18

Το ακούσαμε και αυτό τελικά!

Μια φίλη μου διηγήθηκε τι έπαθε όταν προσπάθησε το καλοκαίρι να εκδώσει την άδεια του γάμου της.

Είχε πάρει αρκετές πληροφορίες και είχε εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Φυσικά είχε κανονίσει τα σχετικά με ημερομηνίες και ώρες. Οπλίστηκε  και με υπομονή, έχωντας στο μυαλό της τις καθημερινές συνδιαλλαγές με το δημόσιο, και ξεκίνησε για το γραφείο της μητρόπολης.

Εκεί την περίμεναν δύο εκπλήξεις. Η πρώτη θετική. Ούτε ουρά υπήρχε και η εξυπηρέτηση γρήγορη και επαγγελματική. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα το είχε και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Δεν υπήρχε όμως κάτι το οποίο ήταν η δεύτερη, δυσάρεστη αυτή τη φορά, έκπληξη.

Της ζήτησαν το προσκλητήριο για να το ελέγξει ο δεσπότης!

Η έκπληξή της ήταν μεγάλη. Πρώτα απ’ όλα δεν είχε τυπώσει ακόμα τα προσκλητήρια (και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού δεν είχε βγάλει ακόμα άδεια για το γάμο! – να τυπώσει προσκλητήρια δηλαδή και μετά να ανακαλύψει ότι δεν μπορούσε να κάνει το γάμο της εκεί που είχε επιλέξει ή την ημερομηνία που είχε επιλέξει;)

Μετά ήταν σίγουρη ότι δεν θα προσκαλούσε το δεσπότη και έτσι αδυνατούσε να καταλάβει γιατί κάποιος που δεν θα ήταν καλεσμένος στο γάμο της, έπρεπε καλά και σώνει να δεί το γράφει το προσκλητήριό της.

Εξήγησε ευγενικά ότι δεν είχε τυπώσει ακόμα προσκλητήρια γιατί της φάνηκε πιο λογικό να το κάνει αυτό αφού είχε εκδώσει της άδειες.

“Τότε δεν μπορούμε να σας βγάλουμε άδειες!” απάντησε ο σχετικός υπεύθυνος.

Προσπάθησε, πάλι ευγενικά (αν και όχι τόσο ευγενικά όπως στην προηγούμενή της παρέμβαση), να εξηγήσει ότι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούσαν να εκδώσουν τη σχετική άδεια αν είχε εκτυπώσει ήδη τα προσκλητήρια θα βρισκόταν σε αδιέξοδο και το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να τα πετάξει και να τυπώσει καινούργια.


χιουμοριστικό προσκλητήριο

Προσοχή! Ένα τέτοιο χιουμοριστικό προσκλητήριο μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα!

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες
για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

 

Ο υπεύθυνος ανένδοτος: “Χωρίς προσκλητήριο δεν έχει άδεια!”.

Η φίλη μου ρώτησε (σχετικά ευγενική αυτή τη φορά) γιατί έπρεπε το προσκλητήριο της να το ελέγξει ο δεσπότης.

“Έτσι κάνει σε όλους τους γάμους που γίνονται στη μητρόπολη” ήταν η απάντηση.

“Ναι αλλά γιατί;” ήταν η καινούργια ερώτηση (απλά ευγενική…)

“Για να δεί άν έχετε γράψει τίποτα βλακείες στο κείμενο ή έχετε τυπώσει τίποτα καραγκιοζάκια πάνω στο προσκλητήριο!” απάντησε ο υπεύθυνος.

“Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κανένα τέτοιο σκοπό” απάντησε (σχετικά ευγενικά) η φίλη μου “ούτε βλακείες θα γράψω, ούτε καραγκιοζάκια θα τυπώσω πάνω στο προσκλητήριο”.

“Ναι αλλά δεν φτάνει ο λόγος σας, ο δεσπότης θέλει να δει το προσκλητήριο αλλιώς άδεια δεν έχει!” ανένδοτος ο υπεύθυνος.

“Τότε θα του στείλω το προσκλητήριο αλλά θα είναι για ένα πολιτικό γάμο που θα γίνει στο Δημαρχείο!!!!!” απάντησε η φίλη μου (χωρίς καμία ευγένεια αυτή τη φορά και σε αρκετά υψηλό  τόνο που έκανε τα σκυμμένα κεφάλια από τα διπλανά γραφεία να σηκωθούν με έκπληξη!).

Έκπληξη πλημμύρισε και το πρόσωπο του υπεύθυνου για την έκδοση των αδειών, ο οποίος “κατάπιε τη γλώσσα του” και το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν “Λυπάμαι…”

Τελικά η φίλη μου δεν έκανε πολιτικό γάμο. Είχε ήδη αρχίσει της ετοιμασίες για το θρησκευτικό γάμο και η πίεση από τους δικούς της ήταν μεγάλη. Χρειάστηκε βέβαια να “μετακομίσει” σε μια διπλανή μητρόπολη, όχι πολύ μακρυά από εκεί που αρχικά σχεδίαζε το μυστήριο και να βρει έναν δεσπότη περισσότερο διακριτικό χωρίς απαιτήσεις να ελέγξει το προσκλητήριο για να δεί αν έχει “καραγκιοζάκια” ή αν “γράφει βλακείες”.


Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές, ιδιαίτερα τα πιο νέα ζευγάρια, ξεπερνούν τα όρια του αστείου με τα κείμενα που διαλέγουν και οτι σε μερικά προσκλητήρια οι χιουμοριστικές διακοσμήσεις έρχονται σε αντίθεση με το νόημα του γάμου ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα θρησκευτικό μυστήριο.

Η λύση όμως δεν είναι, κατά τη γνώμη μου, ο δεσπότης να μετατρέπετε σε δικαστή και να αποφασίζει αν ένα προσκλητήριο προσβάλει ή όχι το νόημα του μυστηρίου και να αποφασίζει άν θα εκδόσει άδεια γάμου με βάση τις “βλακείες” που γράφει ή δεν γράφει το κείμενο της πρόσκλησης του γάμου καθώς και με το πόσα “καραγκιοζάκια” είναι τυπωμένα σε αυτή.

Ο ρόλος της εκκλησία είναι να νουθετεί και όχι να αστυνομεύει.

Αν ο δεσπότης ήθελε να επιτελέσει σωστά το ρόλο του θα έπρεπε, ο ίδιος ή κάποιο άλλο στέλεχος της μητρόπολης με τα απαραίτητα προσόντα, να πείσει τους νεόνυμφους οτι το κείμενο και οι διακοσμήσεις που επέλεξαν δεν ήταν αυτό που ταιριάζει σε ένα θρησκευτικό μυστήριο και ότι πρέπει να το αλλάξουν, επιλέγοντας κάτι πιο ταιριαστό σε ένα θρησκευτικό μυστήριο.

Διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που παρ’ ολίγον να γίνει με τη φίλη μου: θα γεμίσουν τα δημαρχεία από ζευγάρια που θα προτιμούν να κάνουν το γάμο τους εκεί και θα αδειάσουν οι εκκλησίες!

Το προσκλητήριο του γάμου, η πρώτη σημαντική εντύπωση

  • Posted on May 18, 2009 at 09:00

Η στιγμή που ο καλεσμένος θα ανοίξει την πρόσκληση είναι σημαντική γιατί είναι η πρώτη επαφή με το νέο ζευγάρι.
Πριν ακόμα ανοίξει την πρόσκληση από τη γενικότερη αίσθηση αλλά και από τα χρώματα και την υφή των υλικών αρχίζει να σχηματίζει μια εικόνα για την τελετή που θα ακολουθήσει αλλά και για το νέο ζευγάρι που τώρα ξεκινά τη ζωή του.

Το προσκλητήριο θα μείνει στα χέρια των καλεσμένων σας αρκετό καιρό πριν το μυστήριο και θα υπενθυμίζει αυτές τις λεπτομέρειες κάθε φορά που θα το βλέπουν.
Γι’ αυτό όταν επιλέγετε το προσκλητήριο του γάμου σας, να θυμάστε ότι αυτή θα είναι η πρώτη εντύπωση για την καινούργια σας ζωή και ένα μέσο επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που θέλετε να βρεθούν μαζί σας σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας.προσκλητήρια για γάμους

Το προσκλητήριο θα μεταφέρει στους καλεσμένους σας το ύφος του γάμου.


Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες
για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσετε το ύφος του γάμου (επίσημο, χιουμοριστικό, μοντέρνο, απλό, ρομαντικό) και με βάση αυτή την απόφαση, θα ξεκλειδώσετε ειδικούς κώδικες επικοινωνίας που συνοδεύουν αυτή την σημαντική απόφαση.

Αν αποφασίσετε να έχετε επίσημο ύφος τότε στο προσκλητήτριο θα επιλέξετε καλλιγραφικές γραμματοσειρές, πολύ καλή ποιότητα χαρτιού χωρίς περιτά στολίδια και ανάλογο κείμενο στο οποίο θα γίνεται απλή αναφορά στα βασικά στοιχεία του γάμου (ονόματα, ημερομηνία, τοποθεσία κτλ.)

Η επιλογή χιουμοριστικού ύφους παρ’ ότι αρχικά μοιάζει πιο απλή και εύκολη, κρύβει ένα σημαντικό κύνδυνο: να ξεπεράσετε με τις επιλογές σας ένα όριο και το όλο θέμα να καταλήξει κωμικό. Ένα έξυπνο κείμενο και μια ”χαλαρή” γραμματροσειρά τυπωμένη με έντονο μελάνι και ίσως ένα διακριτικό χιουμοριστικό διακοσμητικό είναι μια επιλογή που βρίσκεται από τη μία πλευρά. Αντίθετα αν εκτυπώσετε καρτούν και γελοιογραφίες με κείμενο που θυμίζει επιθεώρηση σε καλοκαιρινό θέατρο έχετε περάσει στο άλλο άκρο και θα πρέπει μάλλον να το ξανασκεφτήτε…

Οι ρομαντικές προσκλησεις είναι μια επιλογή που το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι να μην καταλλήξει ρετρό. Οι σχεδιαστές προσκλητηρίων ανανεώνουν συνεχώς τα σχέδια τους και με ρομαντικά θέματα και έτσι έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ρομαντικό προσκλητήριο αλλά με μοντέρνο σχεδιασμό και να μην χρειαστεί να καταλλήξετε σε ξεπερασμένα σχεδιαστικά θέματα.

Τέλος τα μοντέρνα προσκλητήρια είναι συνήθως απλές κατασκευές και σχήματα που αποκτούν ζωή με μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς και γραμματοσειρές συνδυασμένα με πρωτότυπα γραφικά και διακοσμητικά. Αν καταλλήξετε σε αυτή την επιλογή μπορείτε να επιλέξετε πιο εύκολα και ένα όχι τόσο κλασσικό κείμενο που μπορεί να ξεκινά από μια σύντομη ”τηλεγραφική” αναφορά των στοιχείων του γάμου έως ένα (συγκρατημένα) χιουμοριστικό κείμενο.

Συμβουλές για τα προσκλητήρια γάμου

  • Posted on February 17, 2009 at 21:11
Η πρόσκληση είναι η πρώτη εντύπωση που θα πάρουν οι καλεσμένοι για το ύφος και το στυλ του γάμου, οπότε είναι σημαντικό να ταιριάζει με την προσωπικότητα του ζευγαριού.
Προσκλητήρια με τιμέςΥπάρχουν πολλά είδη προσκλητηρίων, αλλά τα κλασικότερα είναι αυτά που καλούν οι γονείς ή οι μελλόνυμφοι.
Αν η πρόσκληση είναι επίσημη καλό είναι να συνοδεύεται από απαντητικές κάρτες οι οποίες αποστέλλονται από τους καλεσμένους πίσω στο ζευγάρι για να ενημερώσουν αν θα παραστούν ή όχι στο γάμο τους.
Τα προσκλητήρια πρέπει να μοιράζονται τουλάχιστον ένα μήνα πριν.
Στις περιπτώσεις που ο γάμος γίνεται σε κάποιο νησί ή επαρχιακή πόλη καλό είναι να αποστέλλονται ακόμα νωρίτερα ώστε οι καλεσμένοι που θα παραστούν να έχουν το χρονικό περιθώριο να προγραμματίσουν όλες τις λεπτομέρειες για τη μεταφορά και τη διαμονή τους.
Σε μία τέτοια περίπτωση το ζευγάρι θα μπορούσε να στείλει αρκετά νωρίτερα μια κάρτα που θα ενημέρωνε για την ημερομηνία και τον τόπο του γάμου και ένα μήνα πριν το επίσημο προσκλητήριο με όλες τις λεπτομέρειες. Στο εξωτερικό αυτή η κάρτα λέγεται “Save the date”.
O χρόνος παράδοσης των προσκλητηρίων είναι συνήθως από δεκαπέντε μέρες μέχρι ένα μήνα ανάλογα πάντα με το σχέδιο που θα επιλέξει το ζευγάρι.
Η ποσότητα παραγγελίας είναι συνήθως τα 3/4 της λίστας των καλεσμένων μιας και οι περισσότεροι είναι ζευγάρια ή οικογένειες. Καλό βέβαια πάντα είναι να υπάρχει και ένας μικρός επιπλέον αριθμός προσκλητηρίων για κάποια ονόματα που ίσως ξεφύγουν αρχικά από τη λίστα.
Στις περιπτώσεις όπου ακολουθεί δεξίωση πρέπει στο κάτω μέρος της πρόσκλησης να υπάρχει το Π.Α. (Παρακαλώ απαντήστε) μαζί με το χρονικό όριο της απάντησης, το οποίο συνήθως είναι δέκα με δεκαπέντε μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου.
Επίσης αν ο χώρος δεξίωσης είναι δύσκολο να βρεθεί καλό είναι να τυπώνεται χάρτης προς διευκόλυνση των προσκεκλημένων.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τα προσκλητήρια των βαφτίσεων.

Η πρόσκληση είναι η πρώτη εντύπωση που θα πάρουν οι καλεσμένοι για το ύφος και το στυλ του γάμου, οπότε είναι σημαντικό να ταιριάζει με την προσωπικότητα του ζευγαριού.
Υπάρχουν πολλά είδη προσκλητηρίων, αλλά τα κλασικότερα είναι αυτά που καλούν οι γονείς ή οι μελλόνυμφοι.
Αν η πρόσκληση είναι επίσημη καλό είναι να συνοδεύεται από απαντητικές κάρτες οι οποίες αποστέλλονται από τους καλεσμένους πίσω στο ζευγάρι για να ενημερώσουν αν θα παραστούν ή όχι στο γάμο τους.
Τα προσκλητήρια πρέπει να μοιράζονται τουλάχιστον ένα μήνα πριν.
Στις περιπτώσεις που ο γάμος γίνεται σε κάποιο νησί ή επαρχιακή πόλη καλό είναι να αποστέλλονται ακόμα νωρίτερα ώστε οι καλεσμένοι που θα παραστούν να έχουν το χρονικό περιθώριο να προγραμματίσουν όλες τις λεπτομέρειες για τη μεταφορά και τη διαμονή τους.
Σε μία τέτοια περίπτωση το ζευγάρι θα μπορούσε να στείλει αρκετά νωρίτερα μια κάρτα που θα ενημέρωνε για την ημερομηνία και τον τόπο του γάμου και ένα μήνα πριν το επίσημο προσκλητήριο με όλες τις λεπτομέρειες. Στο εξωτερικό αυτή η κάρτα λέγεται “Save the date”.
O χρόνος παράδοσης των προσκλητηρίων είναι συνήθως από δεκαπέντε μέρες μέχρι ένα μήνα ανάλογα πάντα με το σχέδιο που θα επιλέξει το ζευγάρι.
Η ποσότητα παραγγελίας είναι συνήθως τα 3/4 της λίστας των καλεσμένων μιας και οι περισσότεροι είναι ζευγάρια ή οικογένειες. Καλό βέβαια πάντα είναι να υπάρχει και ένας μικρός επιπλέον αριθμός προσκλητηρίων για κάποια ονόματα που ίσως ξεφύγουν αρχικά από τη λίστα.
Στις περιπτώσεις όπου ακολουθεί δεξίωση πρέπει στο κάτω μέρος της πρόσκλησης να υπάρχει το Π.Α. (Παρακαλώ απαντήστε) μαζί με το χρονικό όριο της απάντησης, το οποίο συνήθως είναι δέκα με δεκαπέντε μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου.
Επίσης αν ο χώρος δεξίωσης είναι δύσκολο να βρεθεί καλό είναι να τυπώνεται χάρτης προς διευκόλυνση των προσκεκλημένων.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τα προσκλητήρια των βαφτίσεων.

Η πρόσκληση είναι η πρώτη εντύπωση που θα πάρουν οι καλεσμένοι

  • Posted on February 6, 2009 at 14:05

Προσκλητήρια
Ξεκινήστε δημιουργώντας τον κατάλογο φιλοξενουμένων σας το συντομότερο δυνατό. Ρωτήστε τους γονείς σας για έναν κατάλογο των ανθρώπων που θα ήθελε να καλέσει. Εσείς και ο αρραβωνιαστικός σας πρέπει να κάνετε τη δική σας λίστα.

Δώστε ξεχωριστό χαρακτήρα στις στιγμές σας με τη μεγάλη ποικιλία προσκλητηρίωνΚατά την επιλογή προσκλήσεις έχετε διάφορες επιλογές. Μπορείτε να παραγγείλετε προσκλήσεις ειδικότητας ή μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας και να χρησιμοποιήσετε ένα τοπικό εκτυπωτή. Θα μπορούσατε επίσης να μισθώσετε έναν σχεδιαστή για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία δημιουργίας της δικής αρχικού προσκλήσεις σας.

Για περίπου 20% περισσότερες προσκλήσεις από τις πραγματικές σας μετράνε.

Αποφύγετε έχοντας όλες τις προσκλήσεις σας επιστρέφεται σε σας σφραγίζονται με “Ανεπαρκή Γραμματοσήμανση«την καταστροφή όλων των φακέλων σας! Πάρτε προσκλήσεις για τα ταχυδρομεία και να είστε σίγουροι ότι έχετε επαρκή γραμματόσημα.

Μην επιχειρήσετε να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας για να εκτυπώσετε μια νέα λίστα με όλους τους καλεσμένους του γάμου σας και στη συνέχεια, μόλις κολλήσει τις ετικέτες των φακέλων. Δεν έχει σημασία πόσο όμορφη γραμματοσειρά που έχετε, ή εάν φαίνεται ακριβώς όπως καλλιγραφία. Τυπωμένοι φάκελοι και οι ετικέτες είναι ένα μεγάλο μη-δεν σε γαμήλια εθιμοτυπία, και παρόλο που οι κανόνες της εθιμοτυπίας είναι κάμψης σε πολλές περιοχές του γάμου αυτό εξακολουθεί να είναι ένας τομέας στον οποίο ο κανόνας είναι ένας κανόνας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε επιπλέον σχέδιο και τις υπηρεσίες εκτύπωσης που μπορεί να αρέσει, όπως ευχαριστώ κάρτες, κάρτες και προγραμμάτων γάμο.

Αυτό είναι άρθρο από την Ιωάννα που έχει το blog prosklitiria.blogoak.com

Οικονομικά προσκλητήρια

  • Posted on January 30, 2009 at 11:58

Τιμές για προσκλητήρια Γάμου και ΒάπτισηςΣκεφτείτε την πρόσκλησή σας ως  εργαλείο για τους επισκέπτες.

Έτσι, θα θελήσετε να τους παρέχουν τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε. Δηλ. τα ονόματα των οικογενειών, τα ονόματα της νύφης και του γαμπρού, ημέρα , ημερομηνία και ώρα, διεύθυνση της εκκλησίας, καθώς και πληροφορίες για τη δεξίωση.

Λίγα λόγια για καταλύματα: Είστε δεν αναμένεται να περιλαμβάνει, αν και κάρτες απάντηση τείνουν να σώσει το πρόβλημα και να χαρτογραφηθεί οι κάρτες αποτελούν ένα εξαιρετικά διακριτικός αφής. Εσείς έχετε την επιλογή σας από κάρτες απάντηση, κάρτες μενού, κάρτες λήψης,κάρτες χάρτης (με οδηγίες), κάρτες βροχή, και κάρτες στασίδι.Επιλέξτε μόνο ό, τι έχει νόημα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα έξοδα
Οι τιμές εξαρτώνται από το είδος του σας προσκαλεί να επιλέξετε, όπου μπορείτε να τα παραγγείλετε, το μελάνι, τη γραμματοσειρά, η διαδικασία εκτύπωσης, και  φυσικά, πόσα χρειάζεστε.


Προσκλητήρια Γάμου Βάπτισης