θα έρθουν στη δεξίωση του γάμου;

  • Posted on April 2, 2009 at 12:15

…δεν θα έρθουν;
…κι αν έρθουν, πόσοι θα έρθουν τελικά;

Ένα επίσης σημαντικό ζήτημα, είναι και αυτό της έγκαιρης ενημέρωσης για την παρουσία στην δεξίωση.

Η τακτική που ακολουθούν τα περισσότερα ζευγάρια είναι να δίνουν μια καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία οι καλεσμένοι θα πρέπει να ενημερώσουν σε επιλεγμένα τηλέφωνα, αν θα παραστούν ή όχι στη δεξίωση.

Μια επιπλέον πληροφορία που θα σας φανεί χρήσιμη είναι σχετικά με τον αριθμό των ατόμων, από κάθε οικογένεια όπως επίσης και για το αν θα έρθουν στη δεξίωση και μικρά παιδιά

Προσκλητήριο για ΓάμοΗ κατάσταση αυτή είναι αρκετά περίπλοκη κυρίως γιατί πολλοί καλεσμένοι αμελούν να ειδοποιήσουν, τις περισσότερες φορές όχι από κακή πρόθεση αλλά γιατί η καθημερινότητα δεν τους επιτρέπει να οργανώσουν σωστά τις διάφορες υποχρεώσεις τους. Δεν είναι λίγες άλλωστε και οι φορές που μπορεί ακόμα και οι ίδιοι να μην γνωρίζουν αν θα μπορέσουν τελικά να παρευρεθούν παρ’ ότι θα το ήθελαν ακριβώς γιατί οι ρυθμοί τις σύγχρονης καθημερινότητας είναι τέτοιο που δεν αφήνουν περιθώρια για πολύ μακροχρόνιους προγραμματισμούς

Επειδή λοιπόν αυτό είναι μια πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, καλό θα ήταν να αναλάβετε μια πρωτοβουλία.
Καλέστε εσείς προσωπικά τους πολύ στενούς φίλους και ρωτήστε ευθέως τις πληροφορίες που θέλετε. Να είστε σίγουροι ότι ούτε θα παρεξηγηθούν αντίθετα τις περισσότερες φορές θα το εκτιμήσουν γιατί με αυτό τον τρόπο τους βοηθάτε να πάρουν μια απόφαση την οποία συνεχώς αναβάλουν, για τον ένα ή τον άλλο λόγο.

Αν υπάρχουν καλεσμένοι που δεν μπορείτε να καλέσετε εσείς απ’ ευθείας τότε ζητήστε από συγγενικά πρόσωπα (γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια) να μπουν στον κόπο και να κάνουν αυτοί τις ανάλογες ερωτήσεις στους καλεσμένους που συνδέονται με κάποιο τρόπο πιο πολύ ο καθένας.
θα μείνουν βέβαια στο τέλος και κάποιες περιπτώσεις καλεσμένων που δεν θα υπάρχει άμεση και στενή σχέση με εσάς ή με κάποιο από τα συγγενικά σας πρόσωπα.
Μη διστάσετε ούτε στιγμή. Αν έχετε τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους κάντε το αν και καλύτερα θα ήταν να το κάνει πάλι κάποιο συγγενικό πρόσωπο και όχι εσείς απ’ ευθείας.
Έχετε πολύ καλή δικαιολογία την οποία όλοι θα κατανοήσουν και να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να λύσετε έναν από τους μεγαλύτερους “γρίφους” του γάμου.

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες
για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

Comments are closed.