Άνοιξα λίστα γάμου. Τι γίνεται μετά;

  • Posted on April 11, 2009 at 07:24Αν αποφασίσετε να ανοίξετε λίστα γάμου η καλύτερη λύση είναι να εκτυπώσετε ένα μικρότερο καρτελάκι (σε ίδιες αποχρώσεις και εκτύπωση όπως το κυρίως προσκλητήριο φυσικά) που θα βάλετε στον φάκελο.

Υπάρχει φυσικά και η λύση να κάνετε την εκτύπωση της σχετικής πληροφορίας πάνω στο κυρίως προσκλητήριο (κάτι που συνήθως δεν θα σας επιβαρύνει και οικονομικά).

Αυτό όμως θα το πρέπει να το σκεφτείτε αρκετά πριν το κάνετε μια και θα πρέπει να έρθετε στη θέση των καλεσμένων σας και να αναλογιστείτε τι εντύπωση θα σας προκαλούσε κάτι τέτοιο.

Αν πιστεύετε ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα ένοιωθαν άβολα και μια τέτοια κίνηση δεν θα τους προκαλούσε άσχημη εντύπωση, τότε προχωρήστε σε αυτή την επιλογή.

Πρόσκληση Γάμου Μοντέρνο ΣχέδιοΜια επιλογή η οποία έχει το πλεονέκτημα ότι με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι όλοι οι καλεσμένοι θα δουν ότι έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο (τη λίστα γάμου δηλαδή) για τα δώρα σας, μια και η σχετική πληροφορία θα βρίσκεται πάνω στο κυρίως προσκλητήριο και όχι σε καρτάκι το οποίο μπορεί να “παραπέσει” κάπου.

Η λύση βέβαια με το καρτάκι έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να προσθέσετε το συγκεκριμένο καρτάκι με την ενημέρωση για τη λίστα μόνο σε όσους καλεσμένους θεωρείτε ότι θα ανταποκριθούν και θα μπορέσουν να διαχειριστούν αυτή την ιδιαιτερότητα.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι νεόνυμφοι αποφασίζουν να ενημερώσουν με κάποιο τρόπο ότι προτιμούν αντί για δώρο χρήματα.

Πάλι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό καρτάκι αλλά και να εκτυπώσετε την επιθυμία σας πάνω στο κυρίως προσκλητήριο.
Αυτή η περίπτωση φυσικά είναι πιο “λεπτή” από την απλή ενημέρωση για την ύπαρξη λίστας γάμου.

Αν και κάποιοι καλεσμένοι μπορεί να θεωρήσουν ότι η κίνηση αυτή “τους προσβάλει”, αν πιστεύετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει τότε δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη.

Ζητήστε από το τυπογραφείο να σας ετοιμάσει το ανάλογο καρτάκι ή βρείτε μαζί ένα διακριτικό τρόπο να το εκτυπώσετε πάνω στη βασική πρόσκληση.

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες
για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

Comments are closed.