Παραμυθένια Προσκλητήρια Γάμου

  • Posted on May 4, 2009 at 12:06

Όταν φθάσετε στο στάδιο της παραγγελίας των προσκλήσεων, θα πρέπει να έχετε προετοιμάσει την λίστα των καλεσμένων σας με μεγάλη προσοχή.

Μοντέρνο Προσκλητήριο Γάμου 22272

Ζητήστε Περισσότερες Πληροφορίες
για το Προσκλητήριο της Φωτογραφίας

Αυτό πρέπει να γίνει το αργότερο τρείς μήνες πριν τον γάμο. Με αυτή τη λίστα θα μπορείτε να κάνετε χωρίς άγχος έρευνα αγοράς για την παραγγελία των προσκλητηρίων του γάμου σας.

Και αφού έχετε πλέον καταλήξει στον τελικό αριθμό των ατόμων που θα προσκαλέσετε στο γάμο σας, για κάθε ενδεχόμενο καλό είναι να παραγγείλετε είκοσι πέντε με τριάντα επιπλέον προσκλήσεις (ή ένα 10-15% του συνολικού αριθμού των προσκλητηρίων), καθώς είναι προτιμότερο να σας περισέψουν μερικά προσκλητήρια παρά να χρειασθεί να παραγγείλετε ξανά, γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο.

Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε επίσης, μερικούς φακέλους επιπλέον, γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος στις διευθύνσεις των καλεσμένων.

Το όνομα του καλεσμέου (ή της οικογένειας που προσκαλείτε) θα πρέπει να είναι γραμμένες ιδιοχείρως και όχι εκτυπωμένες, γιατί με αυτή την κίνηση θα στείλετε το μύνημα μεγαλύτερου ενδιαφέροντος από την πλευρά των μελλονύμφων.

Comments are closed.